Αυτοεξυπηρετούμενο Πλυντήριο

Στη GG line ΑΕ μπορείτε να πλύνετε μόνος σας το όχημα σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Η εταιρεία διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας καθαριστικά. Μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς αναμονή, χωρίς φθορές και με το ελάχιστο κόστος. Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε ανέπαφο πλύσιμο, χωρίς χρήση βούρτσας, για να προστατέψετε στο μεγαλύτερο βαθμό το χρώμα του οχήματος σας. Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων, που θα σας επιτρέψουν να πλύνετε το όχημα σας συντόμως και αποτελεσματικά. Οι τρεις θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο για πλύσιμο κάθε είδους οχημάτων (αυτοκινήτων, λεωφορείων, ημιφορτηγών, φορτηγών, τρέιλερ, σκαφών, μηχανών, ποδηλάτων).

Σας παρέχουμε επίσης κορυφαίας ποιότητας μηχανήματα και υλικά για τον εσωτερικό καθαρισμό του οχήματος σας. Δυνατότητα επιλογής βιολογικού καθαρισμού, για απόλυτη προστασία και απολύμανση σε καθίσματα, ταπετσαρίες και πατάκια. Απόλυτα καθαρό, υγιεινό και στεγνό αποτέλεσμα χωρίς κατάλοιπα απορρυπαντικών, σε ελάχιστο χρόνο. Οι τρεις θέσεις εσωτερικού καθαρισμού είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο.
Ανταλλακτήριο κερμάτων, διαθέσιμο όλο το 24ωρο, όπου μπορείτε να μετατρέψετε χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20€ σε κέρματα.

Φροντίδα και προστασία για το όχημα σου, όπως και όταν θες.